* Metro Ethernet İnternet Kurulumdan kullanıma sorunsuz, hızlı, güvenli ve şirketinize özel internet altyapısı,size özel teklif ve paket seçenekleriyle TEKNOBİL TELEKOM Metro Ethernet İnternet' te.

 

vifi iconHızlı kaybı olmayan, kesintisiz internet

 

upload download iconEşit hızda veri indirme ve yükleme

 

müşteri danışmanı iconKişiye özel müşteri danışmanı

 

vifi icon5 Mbps’ten 10000 Mbps’e kadar hız

 

Metro Ethernet Avantajları

Masrafsız Kurulum

Masrafsız Kurulum

Tüm Türkiye’de sürekli gelişen ve genişleyen altyapısıyla hizmet veren TEKNOBIL TELEKOM Metro Ethernet, kurulum esnasında ihtiyaç duyulan tüm ekipmanlar paketinize dâhil olduğu için size ekstra masraf çıkarmaz.

Kesintisiz Tarifeler

Kesintisiz Hizmet

Şirketinize özel uzaktan devre izleme hizmeti sayesinde internetinizde herhangi bir yavaşlama riskine karşı anında önlem alınır. Bu sayede interneti kesintisiz ve hız garantili olarak kullanabilirsiniz.

DDOS Güvenlik

DDOS Güvenlik

İnternet hizmetine ek olarak pakete dâhil olan DDOS saldırı önleme hizmeti sayesinde internet bağlantınıza yapılan saldırıları tespit eder, böylece iş sürekliliğinizi ve bilgi güvenliğinizi en üst düzeyde sağlar.

 

Metro Ethernet Kimler İçin Uygundur?

  • İnternete şirketine özel altyapı sayesinde kesintisiz, hız kaybı olmadan ve yüksek hızlı bağlanmak isteyen
  • E-posta, Office 365 ve benzeri iş uygulamalarını verimli kullanabilmek için veri indirme ve yükleme hızı eşit internet bağlantısına ihtiyaç duyan
  • Şirketine özel satış sonrası destek servisi sayesinde her ihtiyacına anında çözüm bulmak isteyen şirketler tarafından tercih edilebilir.

TEKNOBIL TELEKOM Metro Ethernet, bu ihtiyaçlar doğrultusunda turizm, yazılım, üretim, bankacılık, otomotiv ve tekstil gibi sektörlere ek olarak, hastane ve okullardaki kesintisiz ve hızlı internet bağlantısı ihtiyacına yanıt verir.

 

Nasıl Kurulur ve Çalışır?

Özel Teknoloji Danışmanlarımız aracılığıyla şirket ihtiyacınızın bilgisi alınır. Daha sonra uzman ekiplerimiz şirketinizin bulunduğu lokasyonda keşif yapar ve altyapının yer altından F/O kablo ile mi, yoksa Radio Link teknolojisi sayesinde mi sağlanacağını yerinde tespit eder. Bölgede gerçekleştirilecek çalışma için ilgili izinlerin toplanmasının ardından ekiplerimiz kurulumu ve bina içi kablolama işlemini tamamlar. Bu işlemin ardından TEKNOBIL TELEKOM Metro Ethernet internet hizmetiniz kullanıma hazır hale gelir.